teloman
OnePlus 13, bilde av mobilen
Foto: Maksdroider, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons.
OnePlus

OnePlus 13

Modellnummer CPH2653. Lansering: 7. januar 2025 (registrert på markedet i EPREL). Sist sjekket 20.10.2026.

eSIM
Ja
Norske bånd
Ja, alle fire
Oppdatert til
Ukjent
Energiklasse
A

eSIM

Kilder for eSIM

Ja

Dobbel eSIM
Ukjent
Fysiske SIM-spor
2

Sjekk selv: tast *#06#. Viser mobilen et EID-nummer, har den eSIM.

Dekning i Norge

Kilder for Dekning i Norge
  • 4GB20800 MHz Ja
  • 4GB28700 MHz Ja
  • 5Gn28700 MHz Ja
  • 5Gn783500 MHz Ja

Bånd 20 og 28 og n28 bærer langt og gir dekning på bygda og i fjellet. n78 gir rask 5G i byene.

Operatører

Kilder for Operatører
4G TaleWi-Fi-anropeSIM5G
TelenorUkjent: UkjentUkjent: UkjentUkjent: UkjentUkjent: Ukjent
TeliaUkjent: UkjentUkjent: UkjentGenerelt: Ja (generelt utsagn fra operatøren)Ukjent: Ukjent
IceUkjent: UkjentUkjent: UkjentUkjent: UkjentUkjent: Ukjent
  • Ja: står på operatørens liste
  • Generelt: operatøren skriver det om en gruppe mobiler
  • Produsenten sier ja, operatøren har ikke bekreftet
  • Ikke aktuelt
  • Ukjent: vi fant ikke svaret

Telenor og Telia publiserer ingen lister over enkeltmodeller. Sitatene står under «Detaljer og kilder».

Energimerke

Kilder for Energimerke

EU-energimerkeEPREL 2259715

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G

EnergiklasseA

Batteritid per lading
61,6 t
Ladesykluser
1 000
Reparerbarhet
B 3,71 av 5
Tåler fall
D
Støv og vann
IP68

Oppdateringer

Kilder for Oppdateringer

Ukjent Produsenten oppgir ingen periode vi har funnet. EU-energimerket oppgir minst 6 år, regnet fra produsenten slutter å legge den ut på markedet.

Selges i Norge

Kilder for Selges i Norge

Hos forhandlere

Produsenten
Produsenten har en norsk side
Forhandlere
Elkjøp

BankID og Vipps

Kilder for BankID og Vipps

Oppfyller kravene

OxygenOS 15 (Android 15)

Detaljer og kilder

Hver verdi over har en kilde og en dato. Her er alt, felt for felt. Åpne «Kilde» ved siden av en verdi for å se hvor den kommer fra.

eSIM og SIM

Verdier, kilder og datoer
Støtter eSIM
Ja
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Spec page lists 'eSIM' with note 'Feature availability may vary due to compatibility with local carriers'. How many eSIM profiles/dual eSIM: not stated.

Dobbel eSIM
Ukjent
Mobilen kan ha to eSIM aktive samtidig.
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Spec page lists 'eSIM' with note 'Feature availability may vary due to compatibility with local carriers'. How many eSIM profiles/dual eSIM: not stated.

Fysiske SIM-spor
2
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Spec page lists 'eSIM' with note 'Feature availability may vary due to compatibility with local carriers'. How many eSIM profiles/dual eSIM: not stated. Config: 'Dual nano-SIM slot' plus an 'eSIM' connectivity entry

Slik sjekker du selv: tast *#06# på mobilen. Viser den et EID-nummer, støtter den eSIM. Skal du bruke eSIM på reise utenfor EU/EØS? Pristavla har en nøytral sammenligning av reise-eSIM (Pristavla eies også av Datamynt AS). Se også alle mobiler med og uten eSIM.

Dekning i Norge

Verdier, kilder og datoer

Fire bånd avgjør hvor godt en mobil fungerer på de norske nettene: bånd 20 og 28 for 4G, og n28 og n78 for 5G.

Bånd 20 (800 MHz, 4G)
Ja
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: OnePlus Norway store spec page (identical lists on /global/13/specs and /uk/13/specs). Page labels the 5G list 'SA' but it is the 5G band list. Community thread says global CPH2653 lacks n79 (irrelevant to Norway). China/India variants not checked: unknown.

Bånd 28 (700 MHz, 4G)
Ja
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: OnePlus Norway store spec page (identical lists on /global/13/specs and /uk/13/specs). Page labels the 5G list 'SA' but it is the 5G band list. Community thread says global CPH2653 lacks n79 (irrelevant to Norway). China/India variants not checked: unknown.

n28 (700 MHz, 5G)
Ja
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: OnePlus Norway store spec page (identical lists on /global/13/specs and /uk/13/specs). Page labels the 5G list 'SA' but it is the 5G band list. Community thread says global CPH2653 lacks n79 (irrelevant to Norway). China/India variants not checked: unknown.

n78 (3500 MHz, 5G)
Ja
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: OnePlus Norway store spec page (identical lists on /global/13/specs and /uk/13/specs). Page labels the 5G list 'SA' but it is the 5G band list. Community thread says global CPH2653 lacks n79 (irrelevant to Norway). China/India variants not checked: unknown.

Alle bånd produsenten oppgir
4G: FDD 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28/30/32/66/71; TDD 38/39/40/41/48
5G: n1/n2/n3/n5/n7/n8/n12/n20/n25/n28/n30/n38/n40/n41/n48/n66/n71/n75/n77/n78
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: OnePlus Norway store spec page (identical lists on /global/13/specs and /uk/13/specs). Page labels the 5G list 'SA' but it is the 5G band list. Community thread says global CPH2653 lacks n79 (irrelevant to Norway). China/India variants not checked: unknown.

Hvorfor betyr disse båndene noe, særlig utenfor byene?

Radiobølger oppfører seg ulikt. Lave frekvenser som 700 og 800 MHz (bånd 28 og 20, og 5G-båndet n28) bærer langt og trenger gjennom vegger, skog og terreng. Derfor bruker norske operatører dem til å dekke store områder med få basestasjoner: bygdene, fjellet og kysten. Mangler mobilen disse båndene, kan den miste dekning eller falle ned på et tregere nett akkurat der det er langt til nærmeste mast.

3500 MHz (n78) er et høyere bånd som gir mye kapasitet og høy fart, men som rekker kortere. Det brukes til rask 5G i tettbygde strøk. Uten n78 går mobilen fortsatt på 4G og eventuelt 5G på de lave båndene, men går glipp av den raskeste 5G-en i byene.

Dette er en generell forklaring, ikke data om akkurat denne mobilen. Noen mobiler selges i flere regionale utgaver med ulike bånd, så sjekk at utgaven du kjøper er den europeiske.

Operatører: Telenor, Telia og Ice

Verdier, kilder og datoer

Hva operatørene selv oppgir om OnePlus 13. Telenor og Telia publiserer ingen lister over enkeltmodeller; Ice publiserer en liste for 4G Tale. Les mer under 4G Tale og Wi-Fi-anrop.

FunksjonTelenorTeliaIce
4G Tale (VoLTE)Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telenor telenor.no/dekning/4g/4g-tale/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No OnePlus mention for 4G Tale.

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telia telia.no/mobilabonnement/tilleggstjenester/…

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No model list.

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Ice ice.no/produkt/4g-tale/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Ice tested list has OnePlus up to 'OnePlus 12, 12R, Nord CE4'; OnePlus 13 not listed.

Wi-Fi-anropUkjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telenor telenor.no/dekning/innendorsdekning/wifi-tale/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telenor guide lists 'OnePlus Nord' only; OnePlus 13 not stated.

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telia telia.no/mobilabonnement/tilleggstjenester/…

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No model list.

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Ice ice.no/produkt/wifi-tale/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No model list (business page list stops at OnePlus 10 Pro / Nord 2T).

eSIMUkjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telenor telenor.no/mobilabonnement/sim/esim/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No device list.

Ja (generelt utsagn fra operatøren)Telia støtter i utgangspunktet alle enheter som har støtte for eSIMIkke en bekreftelse for akkurat denne modellen.
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telia telia.no/mobilabonnement/sim-kort/esim/

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: All eSIM-capable devices (generic). Pilot wording: yes (generic statement)

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Ice ice.no/mobilabonnement/esim/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Ice eSIM device list has no OnePlus entry.

5GUkjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telenor telenor.no/5g/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No list.

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Telia telia.no/nett/5g/5g-telefoner/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No list.

Ukjent
Kilde · sjekket 20.10.2026

Ice ice.no/produkt/4g-tale/

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: No list.

Hva betyr statusene?
  • Ja operatøren eller produsenten oppgir det for akkurat denne modellen
  • Ja (generelt utsagn fra operatøren) operatøren skriver det om en hel gruppe mobiler, med sitatet under
  • Ja, ifølge produsenten produsenten sier det, men operatøren har ikke bekreftet
  • Nei mobilen har ikke funksjonen
  • Ukjent vi har ikke funnet et svar. Vi gjetter ikke.

EUs energimerke

Verdier, kilder og datoer

Mobiler som kom på det europeiske markedet fra 20. juni 2025 skal ha et energimerke. Dataene ligger i EUs produktdatabase EPREL. Forklaring av hvert felt: EUs energimerke for mobiler.

Energiklasse
A
Skalaen går fra A (best) til G.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Batteritid per lading
61,6 timer
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Batterilevetid
1 000 ladesykluser
Så mange sykluser tåler batteriet før det er under 80 prosent av opprinnelig kapasitet. EPREL lagrer tallet i hundrer (råverdi 10); vi viser det riktige tallet.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Reparerbarhet
B indeks 3,71 av 5
Fra A (lettest å reparere) til E.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Tåler fall
D 45 fall uten feil i testen
Fra A (tåler mest) til E.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Støv- og vanntetthet
IP68
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Minste antall år med oppdateringer
6 år
Oppgitt av produsenten i EPREL.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

På markedet fra
7. januar 2025
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

På markedet til
31. januar 2026
En sluttdato betyr ikke at mobilen er utsolgt. Produsenten kan ha en nyere registrering.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

EPREL-registreringsnummer
Noen modeller har flere registreringer, én per utgave. Vi viser den vi fant.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Oppdateringer

Verdier, kilder og datoer
Produsentens løfte
Ukjent
Vi fant ingen oppgitt oppdateringsperiode hos produsenten.
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Only the EPREL figure (minimum 6 years) is a primary statement; OnePlus's own '4 OS + 6 years security' claim was not found on the fetched pages. OS from https://www.oneplus.com/uk/13/specs.

Minimum i EU-energimerket
6 år
Kilde · sjekket 20.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Values read from the public EPREL JSON (no key). EPREL stores battery cycles in units of 100 (raw 10 -> 1000 cycles; retailer Elkjop shows 1000/1400 matching). EPREL has no marketing name, only modelIdentifier, so the number-to-model mapping must come from the manufacturer/retailer: Danish retailer dcs.dk lists EPREL QR link ending 2259715 (https://dcs.dk/en/p/1002938886, found via web search); Elkjop product page https://www.elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartklokker/mobiltelefon/oneplus-13-smarttelefon-5g-12256gb-sort/869390 shows 'EPREL Registreringsnummer = 2259715'. EPREL record has on_market_end 2026-01-31 - a newer registration for later batches may exist (not found).

Lansering
7. januar 2025 (registrert på markedet i EPREL)
Startpunktet for streken i oppdateringsflisen.
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13/specs

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: CPH2653 comes from EPREL modelIdentifier, not from the OnePlus spec page (page shows no model number). A Danish retailer and German retailers list CPH2653 for the global OnePlus 13. India/China variants (other CPH/PJZ numbers) not checked. Pilot wording: unknown (EPREL placed-on-market 2025-01-07)

EUs økodesignkrav (forordning 2023/1670) krever sikkerhets- og systemoppdateringer i minst fem år etter at modellen sluttet å bli lagt ut på markedet. Kravet gjelder i Norge fra 1. januar 2026, ifølge EØS-notatet fra regjeringen. Et løfte som regnes «fra lansering» er derfor bare en nedre grense.

Selges i Norge

Verdier, kilder og datoer
Hos produsenten
Produsenten har en norsk side Åpne siden
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: oneplus.com/no/13 and /no/13/specs return HTTP 200 (English-language Norway store); Elkjop loaded in real browser.

Forhandlere
Kilde · sjekket 20.10.2026

OnePlus oneplus.com/no/13

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: oneplus.com/no/13 and /no/13/specs return HTTP 200 (English-language Norway store); Elkjop loaded in real browser.

Vi lenker til produktsider uten priser og uten avtaler med noen butikk. Vi har sjekket at siden finnes, ikke at mobilen er på lager.

BankID og Vipps

Verdier, kilder og datoer
Systemversjon på mobilen
OxygenOS 15 (Android 15)
Kilde · sjekket 20.10.2026

BankID bankid.no/faq/bankid-app

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: BankID minimum: https://bankid.no/faq/bankid-app and https://bankid.no/kom-i-gang-med-appen (both say iOS 15/Android 8 or newer). Vipps minimum: https://help.vippsmobilepay.com/nb-NO/articles/operating-system (Norwegian page says iOS 16, Android 9; other-country Vipps/MobilePay help pages state Android 8 or Android 6 - they disagree, Norwegian page used). Vipps additionally requires Google Play services. Check the exact OS version is the shipped/current version on the device.

Oppfyller minstekravene
Ja
Kilde · sjekket 20.10.2026

BankID bankid.no/faq/bankid-app

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: BankID minimum: https://bankid.no/faq/bankid-app and https://bankid.no/kom-i-gang-med-appen (both say iOS 15/Android 8 or newer). Vipps minimum: https://help.vippsmobilepay.com/nb-NO/articles/operating-system (Norwegian page says iOS 16, Android 9; other-country Vipps/MobilePay help pages state Android 8 or Android 6 - they disagree, Norwegian page used). Vipps additionally requires Google Play services. Check the exact OS version is the shipped/current version on the device.

BankID-appen krever
iOS 15 eller nyere, Android 8 eller nyere
App Store-oppføringen til BankID krever iOS 16, strengere enn bankid.no.
Kilde · sjekket 20.10.2026

BankID bankid.no/kom-i-gang-med-appen

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: bankid.no: 'krever at du har iOS 15/Android 8 eller nyere'. https://bankid.no/faq/bankid-app repeats it. Search snippets showed other BankID pages with Android 7 for some features, so bankid.no is not fully consistent.

Vipps krever
iOS 16 eller nyere, Android 9 eller nyere
Vipps krever også Google Play-tjenester på Android.
Kilde · sjekket 20.10.2026

Vipps MobilePay help.vippsmobilepay.com/nb-NO/articles/operating-system

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Norwegian Vipps help page; Android 9 or newer, plus Google Play services. Other countries' Vipps MobilePay help pages state Android 8 or even 6.0; the Norwegian page is used. Google Play's own HTML does not expose a minimum.

Bildet

Kilde og lisens

Bildet er hentet fra Wikimedia Commons: commons.wikimedia.org/wiki/File:OnePlus_13_back.jpg. Fotograf eller rettighetshaver: Maksdroider. Lisens eller vilkår: CC BY-SA 4.0. Vi har forminsket bildet. Sjekket 20.10.2026.

Spørsmål og svar

Støtter OnePlus 13 eSIM?

Ja, OnePlus 13 støtter eSIM.

Fungerer OnePlus 13 på norske 4G- og 5G-bånd (20, 28, n28, n78)?

OnePlus 13 støtter bånd 20, bånd 28, n28 og n78.

Støtter OnePlus 13 4G Tale (VoLTE) hos Telenor, Telia og Ice?

Telenor: ukjent; Telia: ukjent; Ice: ukjent. Telenor og Telia publiserer ingen modelliste.

Hvor lenge får OnePlus 13 oppdateringer?

Produsenten oppgir ingen oppdateringsperiode vi har funnet. EU-energimerket oppgir minst 6 år.

Selges OnePlus 13 i Norge?

Produsenten har en norsk side for OnePlus 13. Vi fant produktsider hos Elkjøp.

Fungerer BankID og Vipps på OnePlus 13?

Ja. OnePlus 13 kjører en systemversjon som oppfyller minstekravene til BankID-appen og Vipps.

Fant du en feil? Skriv til kontakt@datamynt.no med lenke til kilden, så retter vi den.