teloman
Samsung Galaxy A36 5G, bilde av mobilen
Foto: Captainmorlypogi1959, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons, beskåret av oss.
Samsung

Samsung Galaxy A36 5G

Modellnummer SM-A366B. Lansering: 28. mars 2025 (ifølge produsenten). Sist sjekket 22.10.2026.

eSIM
Ja
Norske bånd
Ja, alle fire
Oppdatert til
Til mars 2031
Energiklasse
C

eSIM

Kilder for eSIM

Ja

Dobbel eSIM
Ukjent
Fysiske SIM-spor
Ukjent

Sjekk selv: tast *#06#. Viser mobilen et EID-nummer, har den eSIM.

Dekning i Norge

Kilder for Dekning i Norge
  • 4GB20800 MHz Ja
  • 4GB28700 MHz Ja
  • 5Gn28700 MHz Ja
  • 5Gn783500 MHz Ja

Bånd 20 og 28 og n28 bærer langt og gir dekning på bygda og i fjellet. n78 gir rask 5G i byene.

Operatører

Kilder for Operatører
4G TaleWi-Fi-anropeSIM5G
TelenorGenerelt: Ja (generelt utsagn fra operatøren)Ukjent: UkjentUkjent: UkjentGenerelt: Ja (generelt utsagn fra operatøren)
TeliaUkjent: UkjentUkjent: UkjentGenerelt: Ja (generelt utsagn fra operatøren)Ukjent: Ukjent
IceUkjent: UkjentUkjent: UkjentUkjent: UkjentUkjent: Ukjent
  • Ja: står på operatørens liste
  • Generelt: operatøren skriver det om en gruppe mobiler
  • Produsenten sier ja, operatøren har ikke bekreftet
  • Ikke aktuelt
  • Ukjent: vi fant ikke svaret

Telenor og Telia publiserer ingen lister over enkeltmodeller. Sitatene står under «Detaljer og kilder».

Energimerke

Kilder for Energimerke

EU-energimerkeEPREL 2301641

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G

EnergiklasseC

Batteritid per lading
41,5 t
Ladesykluser
2 000
Reparerbarhet
C 3,19 av 5
Tåler fall
C
Støv og vann
IP67

Oppdateringer

Kilder for Oppdateringer

Sikkerhetsoppdateringer til 31. mars 2031

2025202720292031

Lansert 28. mars 2025. Omtrent 4,4 år igjen per 22.10.2026. Den loddrette streken er datoen vi sjekket.

EU-energimerket: minst 5 år med oppdateringer.

Selges i Norge

Kilder for Selges i Norge

Ja

Produsenten
Selges av produsenten i Norge
Forhandlere
Elkjøp

BankID og Vipps

Kilder for BankID og Vipps

Oppfyller kravene

Android 15 ved lansering (brukerveiledninger for Android 15 og 16 finnes)

Detaljer og kilder

Hver verdi over har en kilde og en dato. Her er alt, felt for felt. Åpne «Kilde» ved siden av en verdi for å se hvor den kommer fra.

eSIM og SIM

Verdier, kilder og datoer
Støtter eSIM
Ja
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/support/mobile-devices/galaxy-e…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Samsung Norway's eSIM support page, list 'Galaxy-enheter som støtter eSIM': 'A36 (kun Europa, Nord-Amerika, Korea)' (read 2026-10-22); Norway is in Europe. The Norwegian spec page lists 'Antall SIM-kort: Dual SIM; SIM-størrelse: Nano-SIM (4FF), Integrert SIM; Type SIM-kortskuff: SIM 1 + SIM 2 / SIM 1 + eSIM / Dual eSIM'.

Dobbel eSIM
Ukjent
Mobilen kan ha to eSIM aktive samtidig.
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Spec page lists every regional SIM configuration ('SIM 1 + SIM 2 / SIM 1 + eSIM / Dual eSIM'), so Dual eSIM on the EU variant is not stated; left unknown (orchestrator decision, 2026-10-22). Samsung's eSIM page confirms one eSIM for the A36 in Europe (esim_supported).

Fysiske SIM-spor
Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: The spec string lists every regional configuration ('SIM 1 + SIM 2 / SIM 1 + eSIM / Dual eSIM'), so the EU slot count is not stated.

Slik sjekker du selv: tast *#06# på mobilen. Viser den et EID-nummer, støtter den eSIM. Skal du bruke eSIM på reise utenfor EU/EØS? Pristavla har en nøytral sammenligning av reise-eSIM (Pristavla eies også av Datamynt AS). Se også alle mobiler med og uten eSIM.

Dekning i Norge

Verdier, kilder og datoer

Fire bånd avgjør hvor godt en mobil fungerer på de norske nettene: bånd 20 og 28 for 4G, og n28 og n78 for 5G.

Bånd 20 (800 MHz, 4G)
Ja
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: B20 (800) listed in the 4G FDD LTE line of the network section (Samsung NO product page, spec section, read in a real browser via textContent on 2026-10-22).

Bånd 28 (700 MHz, 4G)
Ja
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: B28 (700) listed in the 4G FDD LTE line of the network section (Samsung NO product page, spec section, read in a real browser via textContent on 2026-10-22).

n28 (700 MHz, 5G)
Ja
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: N28 (700) listed in the 5G Sub6 line of the network section (Samsung NO product page, spec section, read in a real browser via textContent on 2026-10-22).

n78 (3500 MHz, 5G)
Ja
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: N78 (3500) listed in the 5G Sub6 line of the network section (Samsung NO product page, spec section, read in a real browser via textContent on 2026-10-22).

Alle bånd produsenten oppgir
4G: B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B17 (700), B20 (800), B25 (1900), B26 (850), B28 (700), B32(1500), B66(AWS-3); B38 (2600), B40 (2300), B41 (2500)
5G: N1 (2100), N3 (1800), N5 (850), N7 (2600), N8 (900), N20 (800), N28 (700), N66(AWS-3); N38 (2600), N40 (2300), N41 (2500), N77 (3700), N78 (3500)
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Verbatim band lists from the network section (Samsung NO product page, spec section, read in a real browser via textContent on 2026-10-22). Stored as {lte, nr} for the page (LTE and 5G lines verbatim; 2G/3G left out; the FDD and TDD lines are joined with '; ').

Hvorfor betyr disse båndene noe, særlig utenfor byene?

Radiobølger oppfører seg ulikt. Lave frekvenser som 700 og 800 MHz (bånd 28 og 20, og 5G-båndet n28) bærer langt og trenger gjennom vegger, skog og terreng. Derfor bruker norske operatører dem til å dekke store områder med få basestasjoner: bygdene, fjellet og kysten. Mangler mobilen disse båndene, kan den miste dekning eller falle ned på et tregere nett akkurat der det er langt til nærmeste mast.

3500 MHz (n78) er et høyere bånd som gir mye kapasitet og høy fart, men som rekker kortere. Det brukes til rask 5G i tettbygde strøk. Uten n78 går mobilen fortsatt på 4G og eventuelt 5G på de lave båndene, men går glipp av den raskeste 5G-en i byene.

Dette er en generell forklaring, ikke data om akkurat denne mobilen. Noen mobiler selges i flere regionale utgaver med ulike bånd, så sjekk at utgaven du kjøper er den europeiske.

Operatører: Telenor, Telia og Ice

Verdier, kilder og datoer

Hva operatørene selv oppgir om Samsung Galaxy A36 5G. Telenor og Telia publiserer ingen lister over enkeltmodeller; Ice publiserer en liste for 4G Tale. Les mer under 4G Tale og Wi-Fi-anrop.

FunksjonTelenorTeliaIce
4G Tale (VoLTE)Ja (generelt utsagn fra operatøren)Følgende telefonmodeller har 4G Tale aktivert som standard: iPhone 12 og nyere med oppdatert iOS Samsung telefoner fra 2023 og fremover Pixel telefoner fra GoogleIkke en bekreftelse for akkurat denne modellen.
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telenor telenor.no/privat/mobil/utlandet/

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telenor class statement (sits in the 'utlandet' section of the page; no per-model list). Brand/year class covers this model. Re-read by scripts/readers/operators.py on 2026-10-22 (quote present, unchanged).

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telia telia.no/mobilabonnement/tilleggstjenester/…

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telia: '4G Tale (også kalt VoLTE) støttes av de fleste nyere mobiltelefoner.' No model list.

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Ice ice.no/produkt/4g-tale/

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Not on Ice's tested 4G-Tale list (358 entries) on 2026-10-22; Ice says unlisted phones may still work.

Wi-Fi-anropUkjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telenor telenor.no/dekning/innendorsdekning/wifi-tale/

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telenor WiFi Tale page only has per-brand enable paths and says 'Finner du ikke mobilen din i oversikten, anbefaler vi at du sjekker direkte med produsenten.' No model list.

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telia telia.no/mobilabonnement/tilleggstjenester/…

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telia: 'I dag støtter de fleste nyere mobiler både Wifi Tale og 4G Tale.' No model list.

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Ice ice.no/produkt/wifi-tale/

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Ice WiFi Tale page (read 2026-10-22) says 'støttes av de fleste smarttelefoner fra 2020 og senere' and for Samsung 'De fleste modeller i S-, A-, Z- og Xcover-seriene' (Pixel not named): 'most', not a firm class statement.

eSIMUkjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telenor telenor.no/mobilabonnement/sim/esim/

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telenor's eSIM page only gives the *#06# eID check ('Hvis det dukker opp en linje som heter eID, støtter telefonen din eSIM.'); it names no device list and has no sentence saying all eSIM devices are supported (re-read 2026-10-22). Left unknown; see report.

Ja (generelt utsagn fra operatøren)Telia støtter i utgangspunktet alle enheter som har støtte for eSIMIkke en bekreftelse for akkurat denne modellen.
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telia telia.no/mobilabonnement/sim-kort/esim/

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telia class statement; applies because the manufacturer states this model has eSIM (see esim_supported). No model list.

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Ice ice.no/kundeservice/mitt-mobilabonnement/…

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Not covered by Ice's eSIM-compatible list on 2026-10-22.

5GJa (generelt utsagn fra operatøren)trenger du en 5G-mobil ... mobilen vil automatisk koble seg til 5G-nettetIkke en bekreftelse for akkurat denne modellen.
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telenor telenor.no/5g/

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telenor 5G page: a 5G phone connects automatically. Class-level only (the page's phone carousel is a shop teaser with prices, not collected).

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Telia telia.no/nett/5g/

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Telia 5G page has no statement about which phones work and no list.

Ukjent
Kilde · sjekket 22.10.2026

Ice ice.no/dekning/5g/

Sjekket 22.10.2026. Vi fant ikke svaret. Lenken viser siden vi sjekket.

Innsamlingsnotat, på engelsk: Ice's 5G phone list is stale (it stops at iPhone 14, Galaxy S22/A54, Pixel 7a) and does not name this model. Ice says 5G is active on any phone that has 5G enabled, so the network side is class-level only.

Hva betyr statusene?
  • Ja operatøren eller produsenten oppgir det for akkurat denne modellen
  • Ja (generelt utsagn fra operatøren) operatøren skriver det om en hel gruppe mobiler, med sitatet under
  • Ja, ifølge produsenten produsenten sier det, men operatøren har ikke bekreftet
  • Nei mobilen har ikke funksjonen
  • Ukjent vi har ikke funnet et svar. Vi gjetter ikke.

EUs energimerke

Verdier, kilder og datoer

Mobiler som kom på det europeiske markedet fra 20. juni 2025 skal ha et energimerke. Dataene ligger i EUs produktdatabase EPREL. Forklaring av hvert felt: EUs energimerke for mobiler.

Energiklasse
C
Skalaen går fra A (best) til G.
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Batteritid per lading
41,5 timer
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Batterilevetid
2 000 ladesykluser
Så mange sykluser tåler batteriet før det er under 80 prosent av opprinnelig kapasitet. EPREL lagrer tallet i hundrer (råverdi 20); vi viser det riktige tallet.
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: EPREL batteryEnduranceInCycles = 20 (stored in hundreds) -> 2000 cycles. (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Reparerbarhet
C indeks 3,19 av 5
Fra A (lettest å reparere) til E.
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Tåler fall
C 90 fall uten feil i testen
Fra A (tåler mest) til E.
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Støv- og vanntetthet
IP67
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Minste antall år med oppdateringer
5 år
Oppgitt av produsenten i EPREL.
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Supplier-declared minYearsSoftwareUpdates. (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

På markedet fra
7. februar 2025
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

På markedet til
Ingen sluttdato registrert
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: onMarketEndDate as published; a flag to re-check, not a fact about shelves. (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

EPREL-registreringsnummer
Noen modeller har flere registreringer, én per utgave. Vi viser den vi fant.
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Found in https://images.samsung.com/is/content/samsung/p6/common/energylabel/common-energylabel-sm-a366blvbeub-energylabel.pdf (pdf_qr) by scripts/readers/discover.py; verified: EPREL modelIdentifier 'SM-A366B/DS' matches ['SM-A366B'].

Oppdateringer

Verdier, kilder og datoer
Produsentens løfte
Sikkerhetsoppdateringer til 31. mars 2031
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Product page spec section: 'Sikkerhetsoppdateringsperiode (gyldig til) 31. mars 2031'.

Minimum i EU-energimerket
5 år
Kilde · sjekket 22.10.2026

EPREL (EU-kommisjonen) eprel.ec.europa.eu/screen/product/smartphonestablets2…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Supplier-declared minYearsSoftwareUpdates. (EPREL version 4, lastVersion False, read by scripts/readers/eprel.py)

Lansering
28. mars 2025 (ifølge produsenten)
Startpunktet for streken i oppdateringsflisen.
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge news.samsung.com/no/samsung-galaxy-a56-5g-galaxy-a3…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Samsung Newsroom Norge (2025-03-28): 'Den nye Galaxy A-serien blir tilgjengelig globalt gjennom operatører, forhandlere og Samsung.com fra 28. mars'. A global statement; the page does not name Norway.

EUs økodesignkrav (forordning 2023/1670) krever sikkerhets- og systemoppdateringer i minst fem år etter at modellen sluttet å bli lagt ut på markedet. Kravet gjelder i Norge fra 1. januar 2026, ifølge EØS-notatet fra regjeringen. Et løfte som regnes «fra lansering» er derfor bare en nedre grense.

Selges i Norge

Verdier, kilder og datoer
Hos produsenten
Selges av produsenten i Norge Åpne siden
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/galaxy-a36…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Product page opened in a real browser 2026-10-22: title 'Kjøp Galaxy-A36 5G (128GB) | AWESOME LAVENDER', 'Kjøp' button present.

Forhandlere
Kilde · sjekket 22.10.2026

Elkjøp elkjop.no/product/mobil-nettbrett-og-smartkl…

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Product page opened in a browser 2026-10-22 (h1 matches the model). Presence only; no prices.

Vi lenker til produktsider uten priser og uten avtaler med noen butikk. Vi har sjekket at siden finnes, ikke at mobilen er på lager.

BankID og Vipps

Verdier, kilder og datoer
Systemversjon på mobilen
Android 15 ved lansering (brukerveiledninger for Android 15 og 16 finnes)
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/support/model/SM-A366BLVBEUB/

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Samsung NO support page for SM-A366BLVBEUB: manuals 'Bruksanvisning (Android 15)' dated 19 Jun 2025 and '(Android 16)' dated 25 Sep and 1 Oct 2025 (no Android 17 manual). Shipped OS inferred from the earliest manual.

Oppfyller minstekravene
Ja
Kilde · sjekket 22.10.2026

Samsung Norge samsung.com/no/support/model/SM-A366BLVBEUB/

Sjekket 22.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Android 15 vs the app minimums in data/app_minimums.json: BankID bankid.no 'iOS 15/Android 8 eller nyere' (read 2026-10-22); Vipps Norwegian help page 'Android 9' (read 2026-10-22).

BankID-appen krever
iOS 15 eller nyere, Android 8 eller nyere
App Store-oppføringen til BankID krever iOS 16, strengere enn bankid.no.
Kilde · sjekket 20.10.2026

BankID bankid.no/kom-i-gang-med-appen

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: bankid.no: 'krever at du har iOS 15/Android 8 eller nyere'. https://bankid.no/faq/bankid-app repeats it. Search snippets showed other BankID pages with Android 7 for some features, so bankid.no is not fully consistent.

Vipps krever
iOS 16 eller nyere, Android 9 eller nyere
Vipps krever også Google Play-tjenester på Android.
Kilde · sjekket 20.10.2026

Vipps MobilePay help.vippsmobilepay.com/nb-NO/articles/operating-system

Sjekket 20.10.2026. Primærkilde: utgiveren selv (produsent, operatør eller EU).

Innsamlingsnotat, på engelsk: Norwegian Vipps help page; Android 9 or newer, plus Google Play services. Other countries' Vipps MobilePay help pages state Android 8 or even 6.0; the Norwegian page is used. Google Play's own HTML does not expose a minimum.

Bildet

Kilde og lisens

Bildet er hentet fra Wikimedia Commons: commons.wikimedia.org/wiki/File:Samsung_Galaxy_A36_5G_20…. Fotograf eller rettighetshaver: Captainmorlypogi1959. Lisens eller vilkår: CC BY-SA 4.0. Vi har beskåret og forminsket bildet. Sjekket 22.10.2026.

Spørsmål og svar

Støtter Samsung Galaxy A36 5G eSIM?

Ja, Samsung Galaxy A36 5G støtter eSIM.

Fungerer Samsung Galaxy A36 5G på norske 4G- og 5G-bånd (20, 28, n28, n78)?

Samsung Galaxy A36 5G støtter bånd 20, bånd 28, n28 og n78.

Støtter Samsung Galaxy A36 5G 4G Tale (VoLTE) hos Telenor, Telia og Ice?

Telenor: ja ifølge et generelt utsagn fra operatøren; Telia: ukjent; Ice: ukjent. Telenor og Telia publiserer ingen modelliste.

Hvor lenge får Samsung Galaxy A36 5G oppdateringer?

Produsenten lover sikkerhetsoppdateringer til 31. mars 2031. EU-energimerket oppgir minst 5 år.

Selges Samsung Galaxy A36 5G i Norge?

Ja, Samsung Galaxy A36 5G selges av produsenten i Norge. Vi fant produktsider hos Elkjøp.

Fungerer BankID og Vipps på Samsung Galaxy A36 5G?

Ja. Samsung Galaxy A36 5G kjører en systemversjon som oppfyller minstekravene til BankID-appen og Vipps.

Fant du en feil? Skriv til kontakt@datamynt.no med lenke til kilden, så retter vi den.